Hur aktiverar man HP Printer Web Services?


Oavsett vem du är eller vad du gör, vet du förmodligen redan vad skrivare är och hur de kan vara till nytta för dig. Det här är typer av enheter som gör det bekvämt för dig att skapa utskrivna dokument utan problem.

Eftersom varje individ idag använder hjälp av teknik och webben för att skicka filer, kommer skrivare skapade av HP att komma till nytta med stor marginal. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur det fungerar med hjälp av HP support team så snart som möjligt.

När du väl har listat ut hur du navigerar i funktionerna som tillhandahålls av en HP skrivare, kommer du att kunna underlätta dina problem och öka din bekvämlighet med stor marginal. Det är en av de främsta anledningarna till att så många individer idag har utskriftsenheter redo i sina hem eller kontor. Alla dessa element kommer att göra det bekvämt för dig att få de mest relevanta resultaten samtidigt som du minskar risken så mycket som möjligt.

Är det här en av de första gångerna du har försökt köpa och ställa in en tryckmaskin skapad av Hewlett-Packard? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

Men betyder det att du ska ge upp dina krav? Nej. Det beror på att HP tekniska support team är tillgängligt hela dagen för att hjälpa till i alla situationer. Du kan ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem när du har tid.

Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill aktivera webbtjänsterna på din skrivare. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  1.  Det första du behöver göra är att öppna HP skrivaren genom att ansluta den till ett uttag
  2.  När kontrollpanelen visas framför dig, tryck på HP ePrint-ikonen
  3.  Klicka på fliken Nätverksinställningar som du kommer att hitta på den nya sidan
  4.  Välj rutan Web Services Setup som du hittar på nästa sida som öppnas
  5.  Slå på funktionen enligt dina preferenser och krav

Ring HP support Sverige nummer om du vill veta mer om stegen ovan.

Relaterad sökning

Hur skannar man med en HP-skrivare?

Original källaAdd a caption to enhance the meaning of this image.