Hur man felsöker problem med trådlös anslutning i HP-skrivare?HP (Hewlett-Packard) är känt för att producera fantastiska datorer, bärbara datorer, skrivare och andra enheter. De utvecklar också programvara för företag och för produktivitetsverktyg. Dessa produkter hjälper organisationer och individer att bli mer effektiva och produktiva i sitt arbete. HP-skrivarna har ofta inbyggd Wi-Fi eller Bluetooth-anslutning. Du kan använda dessa skrivare från din mobila enhet eller bärbara dator utan att behöva fysiskt ansluta till skrivaren.

Vissa HP-skrivare rapporterar problemet med att de inte kan ansluta sin skrivare till sitt Wi-Fi-hem eller mobilnätverk. För dessa problem kan du få hjälp från HP support. Supportteamet inkluderar utbildade proffs som alltid är redo att ge hjälp till användarna. Du kan få lättförståeliga instruktioner för att åtgärda problem med trådlös anslutning för din skrivare från HP-teknikern. Du kan dock också få steg-för-steg-instruktioner för anslutning till din skrivare här.

Steg för att felsöka problem med trådlös skrivare för HP

● Du bör se till att skrivaren är påslagen och ansluten till samma trådlösa nätverk som din mobil eller dator.

● Om din skrivare visar ett felmeddelande efter att du har bytt router eller internetleverantör, se till att den är nära Wi-Fi-routern. Kontrollera också om det finns papper i huvudfacket.

● Ta bort och installera om skrivardrivrutinen på din dator. Ladda ner HP smart-appen, logga in och förbered skrivaren genom att återställa nätverksinställningarna till standardinställningarna.

● Uppdatera skrivarens fasta programvara och programvara.

● Om det här problemet inte försvinner, kontakta HP tekniska support och få felsökningssteg på samtal eller chatt.

● Om dina utskriftsproblem börjar efter uppdatering till Windows 10 bör du starta om datorn.

● Öppna HP Smart på din PC och klicka på ikonen för diagnostisera och fixa i det nedre vänstra hörnet. Vänta i några minuter och stäng inte appen medan felsökaren körs.

● Följ felsökningsstegen för de problem som hittas.

Om det behövs, kontakta HP support Sverige nummer för ytterligare information för att åtgärda dina skrivaranslutningsproblem. Du kan också kontakta supportteamet för andra frågor relaterade till HP-produkter som behöver professionell hjälp.


Relaterad sökning

Hur återställer jag HP skrivarinställningar?

Original källa
Add a caption to enhance the meaning of this image.